21 16 84 96 mail@janheiberg.dk

Om Heiberg

Jeg har stiftet konsulentfirmaet Heiberg – ledelse, læring og analyse for at hjælpe ledere med at løfte deres resultater.

Jeg samarbejder med et netværk af markedets dygtigste konsulenter og specialister. Vi stiller sammen det bedste hold til at løse din opgave.

Få en dygtig og erfaren konsulent

Mange års erfaring som leder og konsulent og et stærkt netværk

I min rolle som konsulent og sparringspartner trækker jeg på mine 9 år i konsulentbranchen og 12 års erfaring som leder, hvor jeg har været rådgivningschef i landets største offentlige konsulenthus og sekretariatschef i en række organisationer.

Ved siden af arbejdet som konsulent dyrker jeg min passion for ledelse i rollen som lektor på Aalborg Universitet (Associate Professor) og som forfatter til artikler og bøger om ledelse. I 2020 og 2021 blev jeg kåret af de studerende som årets underviser på Master of Public Governance-uddannelsen på Aalborg Universitet.

Jeg er uddannet cand. mag. i idehistorie fra Aarhus Universitet og Executive MBA fra Henley Business School med pris og udmærkelse. Jeg er certificeret i High Performance Learning Journeys, Leadership Versatility Index og Effect-profilen.

Jeg er nysgerrig på, hvad du skal lykkes med?
Kontakt mig via chatten her på siden, på mail@janheiberg.dk eller ring på +45 21 16 84 96 for en uforpligtende dialog.

Det siger kunderne:

“Jan er altid super god med en god balance mellem at lede og holde sig i baggrunden.”

– Topleder i evaluering af toplederforløb

”Forløbet har været supergodt. Det har været virkelig godt tilrettelagt, der har været en god ro med tid til at tænke sig om og tage den nye viden ind. Herudover har der været en fin afveksling mellem de faglige oplæg, drøftelser i plenum, i netværk og i mindre grupper/to og to, en kompetent styring fra Jans side, og så har det bare fungeret godt over zoom.”

– Kontorchef Kirsa Reinholt

“Har aldrig oplevet så engageret en underviser – Jan – som har været gennemgående i hele modulet. Der blev hele tiden skabt en rød tråd og forståelse for de næste undervisningsgange. Stor ros til Jan – det var perfekt gennemført.”

– Offentlig leder under evaluering.

“Jan var helt fantastisk til at tilrettelægge fjenundervisningen – herunder brug af de muligheder teknologien gav. Jeg kan klart anbefale, at i bruger Jans tilgang som case i forhold til andre undervisere.”

– Offentlig leder under evaluering.

“Jan Heiberg Johansen gjorde det super godt under hele forløbet (både før, under og efter undervisningsforløbet). Særligt synes jeg han var god til at formidle komplekst stof, koble teori og praksis og sikre inddragelse af vores egne ledelseserfaringer ift. modulets temaer.”

– Offentlig leder under evaluering.

“Kåret som årets underviser på Master of Public Governance på Aalborg Universitet, 2020 og 2021”